Aktuális projektjeink:

részletek...
2015. október 1-től folyamatosan

3D nyomtatás - Digitális kompetenciafejelsztés

Egyesületünk különleges bemutató lehetőségét biztosítja elsősorban iskolai osztályoknak általános iskolás 3. osztálytól a 12. osztályos korosztályig. Igény szerint más csoportokat (felsőoktatás, munkahelyi közösségek) is fogadunk 3D-termünkben, de korlátozott mértékben lehetőség van kihelyezett bemutató tartására is. A 2*45 perces rendhagyó “informatika óra” során a csoportok tagjai megismerkedhetnek az anyagmegmunkálás és tárgykészítés formáival, a 3D technológia működési elvével, a 3D-tervezés előkészítő munkálatával. A kivetítőn megtervezett egyedi LEGO-elemet a bemutató során ki is nyomtatjuk, így közelről megtekinthető a nyomtatás minden folyamata. A robotika, a vezérlés, a tervezés és tárgykészítés testközelbe kerül. A résztvevők 3D nyomtatással készített ajándékot kapnak, így kézzel foghatóvá válik mindenki számára ez a technológia. Az iskolások mellett képzésben résztvevő felnőttek, vagy akár céges csoportok is igénybe vehetik szolgáltatásunkat. Max. 25 fős csoportokat tudunk fogadni bemutatótermünkben.